در حال بارگذاری ...

درخشش کاراته‌کاهای دانشکده دختران دکتر شریعتی در مسابقات انتخابی المپیاد وزارت علوم

تیم کاراته بخش کاتا دانشکده دختران دکتر شریعتی با نمایش توانمندی‌های فنی در مسابقات انتخابی دانشگاه‌های منطقه یک کشور، موفق به کسب عنوان نایب‌قهرمانی تیمی و مقام سوم انفرادی شد.

مسابقات انتخابی کاراته دانشجویان دختر؛ بخش کاتا با هدف کسب سهمیه حضور در المپیاد ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در تاریخ ۵ مردادماه به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد. در این رقابت‌ها که با حضور ورزشکاران برتر دانشگاه‌های منطقه یک کشور پیگیری شد، تیم دانشکده دختران دکترشریعتی با هدایت سرکار خانم پروانه سلیمانی، با تکیه بر تکنیک‌های برتر و آمادگی بالای جسمانی و ذهنی، نتایج قابل‌توجهی را ثبت کرد.

در پایان این رویداد ورزشی، تیم کاتای دانشکده متشکل از دانشجویان نگین اسماعیلی و مهدیه زیادی با ارائه عملکردی تحسین‌برانگیز، موفق شدند بر سکوی دوم مسابقات ایستاده و عنوان نایب‌قهرمانی را در میان دانشگاه‌های منطقه یک از آن خود کنند.

همچنین در بخش کاتای انفرادی، خانم نگین اسماعیلی با نمایش دقت و مهارت‌های فردی، موفق به کسب مقام سوم این دوره از مسابقات گردید.

دانشگاه ملی مهارت، ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند به جامعه ورزشی دانشگاه، از تلاش‌های شبانه‌روزی و دلسوزانه این دانشجویان قهرمان و کادر فنی تقدیر و تشکر نموده و برای این نمایندگان شایسته در مرحله نهایی المپیاد ورزشی دانشجویان کشور، آرزوی پیروزی، سربلندی و موفقیت‌های روزافزون دارند.