در حال بارگذاری ...

پایان داوری مرحله دانشگاهی سی‌وسومین جشنواره فرهنگی و هنری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه ملی مهارت

فرایند ارزیابی و داوری آثار مرحله دانشگاهی سی‌وسومین جشنواره فرهنگی و هنری قرآن و عترت دانشجویان، پس از سه روز داوری تخصصی و بررسی آثار چهار هزار و ۱۰۰ دانشجو در هفت بخش و ۴۱ رشته، به پایان رسید.

به گزارش  دفتر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملی مهارت، فرایند ارزیابی و داوری آثار مرحله دانشگاهی سی‌وسومین جشنواره فرهنگی و هنری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه ملی مهارت، پس از سه روز داوری تخصصی، به پایان رسید.

در این مرحله، آثار چهار هزار و ۱۰۰ دانشجوی شرکت‌کننده در هفت بخش و ۴۱ رشته، توسط هیئت‌های داوری مورد ارزیابی تخصصی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، اسامی دانشجویان منتخب راه‌یافته به مرحله کشوری، پس از نهایی شدن نتایج، از سوی دبیرخانه اجرایی جشنواره به واحدهای استانی دانشگاه ملی مهارت اعلام خواهد شد.

گفتنی است مرحله کشوری سی‌وسومین جشنواره فرهنگی و هنری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه ملی مهارت، شهریورماه سال جاری به صورت حضوری و به میزبانی دانشگاه ملی مهارت استان چهارمحال و بختیاری برگزار خواهد شد.