در حال بارگذاری ...

نسیم قرآن در بوشهر وزید؛
محفل انس با قرآن کریم به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت

محفل نورانی انس با قرآن کریم، هم‌زمان با هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها و به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت، روز یکشنبه ۲۵ آبان‌ماه در مهدیه امام خمینی(ره) بوشهر و به میزبانی واحد استانی دانشگاه ملی مهارت برگزار شد.

 

به گزارش دفتر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، این محفل معنوی در راستای نکوداشت هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها و به مناسبت اختتامیه برنامه‌های قرآنی این ایام، با حضور جمعی از مسئولان استانی، اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار گردید و فضای روحانی ویژه‌ای را برای شرکت‌کنندگان فراهم ساخت.

مراسم با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط قاری بین‌المللی عباس هاشمی آغاز شد و در ادامه، اجرای زنده سرود ملی توسط گروه رزم‌نوازان سپاه امام صادق(ع)، قرائت صلوات خاصه توسط خادم‌یاران کانون خدمت رضوی بوشهر و سخنرانی دکتر احسان بهمیاری، رئیس آموزشکده ملی مهارت پسران – واحد استانی بوشهر، برنامه را همراهی کرد.

در بخش‌های دیگر این آیین، تحدیر سوره‌های فتح و نصر توسط قاری بین‌المللی محمدمهدی انگالیان و بیان نکات تفسیری و معرفتی توسط حجت‌الاسلام اسماعیلی مورد توجه حاضران قرار گرفت. همچنین اجرای گروه تواشیح بین‌المللی معراج از جمله بخش‌های شاخص و جذاب این مراسم بود.

برگزاری این محفل با هدف ترویج فرهنگ نورانی قرآن، تقویت انس دانشگاهیان با معارف وحی و ایجاد فضایی معنوی و وحدت‌آفرین در محیط علمی انجام شد.

در پایان، از فعالان و برگزیدگان قرآنی هفته قرآن و عترت آموزشکده‌های ملی مهارت استان بوشهر با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

این برنامه با استقبال پرشور شرکت‌کنندگان همراه بود و حال‌وهوایی معنوی در مجموعه آموزشی استان رقم زد.

گفتنی است این مراسم به‌صورت زنده از شبکه سیمای استان بوشهر پخش شد.