• با حکم رییس دانشگاه فنی و حرفه ای

سرپرست دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور تهران منصوب شد

به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور طی حکمی مهندس اردشیر عبدی را به عنوان سرپرست دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور تهران منصوب کرد.

بنابراین این گزارش در حکم انتصاب ایشان آمده است:

جناب آقای مهندس اردشیر عبدی
    رئیس محترم دانشکده فنی و حرفهای انقلاب اسلامی

با سلام و احترام
       نظر به تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده ی جنابعالی در حوزة آموزش عالی، به موجب این ابلاغ با حفظ سمت به عنوان «سرپرست دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید شمسی پور» منصوب می‌شوید.
    انتظار دارد با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی، صداقت کاری و توجه به امور صرفه‌جویی در بیت‌المال با بهره‌مندی از توانایی و تجربیات مفید اساتید، محققان و کارشناسان آن مجموعه در انجام وظایف محوله به خصوص امور ذیل اهتمام کافی را معمول دارید.
    1- تلاش در جهت ارتقاء سطح آموزش‌های مهارتی با استفاده از اساتید مجرب و توانمند.
    2- تلاش در جهت تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌‎ها با مشارکت بخش خصوصی، کمک‌های خیّرین و تفاهم‌نامه و قراردادها.
    3- تلاش درجهت جذب منابع مالی با استفاده از ظرفیت‌های محلی در جهت ارتقاء سطح برنامه‌ها.
    4- تلاش در جهت تعامل مثبت و سازنده با سایر نهادها و دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی سطح استان/شهرستان.
    5- تلاش در جهت ارتباط با بنگاه‌های اقتصادی سطح استان/ شهرستان با محوریت ارتقاء مهارت‌آموزی و افزایش درآمدهای اختصاصی.
    امید است با استعانت از خداوند متعال، ضمن اهتمام در جهت توسعه و شکوفایی اهداف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در راستای دستورات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و سیاست‌های دولت تدبیر و امید و توجه به امر صرفه‌جویی در هزینه‌ها و ارتقاء سطح بهره‌وری منابع، از طریق جلب مشارکت و فعال‌سازی تمام همکاران، در انجام امور محوله موفق باشید.