• پیام تبریک مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

به مناسبت فرا رسیدن نوروز باستانی و آغاز سال 1400 شمسی

به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه ای خطاب به روسای دانشگاه های کشور فرا رسیدن نوروز باستانی و آغاز سال 1400 شمسی را تبریک گفت.

بنابراین گزارش متن پیام بدین شرح است:

روسای محترم دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و پژوهش و فناوری

ضمن تبریک فرا رسیدن بهار طبیعت و آغاز سال نو و آرزوی پیشرفت و توسعه علمی کشور عزیزمان، از درگاه خداوند متعال سلامت و دوام توفیقات جنابعالی و سرافرازی بیشتر نظام جمهوری اسلامی ایران را مسئلت دارم. بی گمان پیشرفت های حاصل شده در عرصه نظام علمی کشور بیش از هر چیز حاصل تدبیر، همراهی و هم افزایی مجموعه های مختلف است.

امیدواریم این امر در سال جدید که آغاز آن با ماه معظم و پربرکت شعبان مصادف شده است با قوت هر چه بیشتر استمرار داشته باشد تا شاهد دستاوردهای والاتری برای ملت و کشور عزیزمان باشیم.

دکتر منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری