در حال بارگذاری ...
سرهنگ نصیر زاده:

سطح انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشجویان بسیجی با توجه به جایگاه جوانان در شکل گیری شجره طیبه انقلاب اسلامی بیش از دیگر اقشار بسیج است.

 

به گزارش اداره کل روابط عمومی، پیش از ظهر امروز 12 آذر ماه، سرهنگ حسین نصیرزاده فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم گرامیداشت هفته بسیج که با حضور اعضای هیأت رییسه دانشگاه، فرمانده حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه و جمعی از کارکنان بسیجی در سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد، با بیان اینکه دانشجویان بسیجی جوانان پرشوری هستند و مقام معظم رهبری نگاه ویژه ای به این جریان انقلابی دارند، گفت: سطح انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشجویان بسیجی با توجه به جایگاه جوانان در شکل گیری شجره طیبه انقلاب اسلامی بیش از دیگر اقشار بسیج است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب به واسطه انتظاراتی که دارند بعد از ترور دانشمندان هسته ای به دانشجویان متذکر شدند که شما دانشجویان بسیجی در مطالبه خون شهدای دانشمندان هسته ای کم کاری کردید افزود: زمانی که از امام راحل سوال شد که شما با کدام لشکر و نیرو می خواهید در برابر حکومت پهلوی که از پشتیبانی استکبار جهانی و تشکیلات ساواک برخوردار است، بایستید ایشان در پاسخ گفتند سربازان من در گهواره هستند با این وجود سربازانی که در سال 42 در گهواره بودند در سال 57 و در جریان پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس به عنوان سربازان امام جان خود را فدا کردند.

فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان وزارت علوم با اشاره به اینکه جوانان موتور حرکت همه جوامع هستند، گفت: جوانان انقلابی مثل شهید سلیمانی ها، شهید فخری زاده ها و شهید همت ها و دیگر شهدای این کشور، دانشجویان همین دانشگاهها بودند؛ اما برای مقابله با تهاجم دشمن پا به میدان گذاشتند و جان خود را فدا کردند.

نصیرزاده با بیان اینکه امام خمینی فرمان تشکیل ارتش 20 میلیونی به نام  بسیج را آذر سال 1358 و قبل از جنگ صادر کرد، افزود: باور امام خمینی(ره) این بود که اگر می خواهیم انقلاب بیمه شود و از درون  توام با حرکت باشد، انقلاب باید در اختیار همه اقشار جامعه به خصوص جوانان قرار بگیرد که در این راستا بسیج وارد عرصه شد و اولین عملیات حضور بسیج در عرصه نیز شکل گیری جهاد سازندگی برای آبادانی روستاها، رسیدگی به محرومین، جاده سازی و برق رسانی بود.

وی انقلاب فرهنگی و تعطیلی دانشگاهها را اقدامی در راستای زدودن بنیادهای حکومت پهلوی و بنا نهادن یک بنیاد انقلابی دانست و اضافه کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی بنا بود تا سیستم اداری کشور که در مسیر استکبار جهانی قرار داشت کاملا به هم بریزد و یک سیستم اسلامی و انقلابی برگرفته از تفکر دینی قرآن جایگزین آن شود و همچنین در عرصه فرهنگی ما می خواستیم فرهنگ معنویت را جایگزین فرهنگ غربی مصرف گرایی کنیم اما با تحمیل جنگ تحمیلی فرزندان امام و انقلاب که قرار بود در تمام عرصه ها حتی در دولت سازی و ساختارسازی نقش آفرینی کنند برای مقابله با تهاجم دشمن راهی جبهه ها شدند.

فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پس از حضور نیروهای انقلاب در جبهه ها اتفاقی که افتاد این بود که اقتصاد به دست لیبرال ها و تحصیلکرده های غرب و یا کسانی که زمینه را برای حضور در عرصه های مدیریتی مناسب می دیدند، افتاد و از طرفی عرصه سیاست و ساختار سازی دولت در اختیار کسانی قرار گرفت که برای بازدید از جنگ فقط لباس جنگ به تن کردند.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب پس از تصرف جبهه فرهنگی با شبیخون فرهنگی و غارت فرهنگی دشمن از ادبیاتی استفاده کردند  که گویی در عملیات های جنگ بودیم، تصریح کرد: ما می خواستیم اقتصاد اسلامی راه بینداریم اما وقتی که بچه های انقلاب هشت سال در جبهه درگیر جنگ بودند برخی از لیبرال ها بورسیه آمریکا، فرانسه و انگلیس شدند و با پایان جنگ برگشتند و مدیران اصلی کشور شدند و جایگاههای اقتصادی را گرفتند، تصریح کرد:

فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان وزارت علوم با بیان اینکه امروز اگر نیروهای انقلاب بخواهند در سیستم های اداری تحول ایجاد کنند اجازه نفس کشیدن به آنها نمی دهند، گفت: واقعیت این است که در هر دولتی که نیروهای انقلاب پای کار آمده اند تا تفکر امام و رهبر معظم انقلاب را پیش ببرند حتی در زمانی هم که گفتیم دولت، دولت انقلابی است بازدارندگی وجود داشت و دلیل این بازدارندگی ها هم این است که این صندلی ها خیلی کشش دارند.

وی با اشاره به اینکه امروز هر کسی که پشت میز مسئولیت می نشیند وقتی از او انتقاد می شود در واکنش به منتقدین خود می گوید اسلام و انقلاب را زیر سوال برده اید، اضافه کرد: امام صادق (ع) می فرمایند هر وقت بر شما یعنی هم حاکمان و هم عموم مردم انتقادی وارد شد قبل از اینکه پاسخ بدهید مقداری تحمل کنید و ببینید که چه میزان از این انتقاد متوجه عملکرد شماست و بعد منصفانه پاسخ بدهید.

نصیرزاده با بیان اینکه امروز جبهه انقلاب ما نیازمند به یک ایستادگی محکم و قوی است، تصریح کرد: در همین چند روز شاهد بودیم که گفتند بیان نکنید که شهید فخری زاده دانشمند هسته ای است و بیان نکنید که او یک سردار سپاه است. بگویید که فخری زاد دانشمندی بوده که دشمن او را ترور کرده است. مگر چه اتفاقی افتاده که ما نمی توانیم از نیروهای توانمند و ارزشی خود یاد کنیم. به هر روی اینجاست که به تعبیر رهبر معظم انقلاب وقتی ساختار سیاسی کشور دارای حفره های نفوذ باشد چنین شرایطی برای نیروهای انقلاب رقم می خورد.

وی به ایستادگی انقلاب اسلامی در برابر استکبار جهانی اشاره کرد و افزود: امروز استکبار جهانی در حوزه های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، امنیتی و ساختار سیاسی ما نفوذ کرده و برای اینکه باورهای ما را نسبت به انقلاب اسلامی کم کنند کار را به جایی رسانده اند که وقتی رهبر معظم انقلاب هم می گویند ما می توانیم عده ای می گویند مگر با پرتاپ چند موشک می توان در مقابل استکبار ایستاد.
 
فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان وزارت علوم گفت: ما می توانیم چون امروز اگر شهید فخری زاده ها و شهید سلیمانی ها ترور می شوند دلیلش توانمندی انقلاب اسلامی و رسیدن به گام ها بزرگ و بلند انقلاب اسلامی است.

نصیرزاده  در بخش دیگری از اظهارات خود تصریح کرد: همانطور که راهبردهای جمهوری اسلامی در برابر آمریکا تغییر پذیر بوده راهبرد آمریکا برای براندازی جمهوری اسلامی نیز تغییر ناپذیر است و این راهبرد هم با مذاکره قابل حل نیست. پس ترامپ و بایدن هیچ فرقی برای جمهوری اسلامی ندارند و هر دو در شرایط دشمنی با ما سینه به سینه جمهوری اسلامی خواهند آمد.

وی با بیان اینکه علم بی تعهد برای نظام اسلامی علم ماندگاری نیست؛ چرا که این علم همان علمی است که در آمریکا نیز وجود دارد، اضافه کرد: ما وظیفه داریم که در دانشگاهها دانشجویان انقلابی تربیت کنیم.

نصیرزاده بر هم افزایی بین سه مجموعه انقلابی بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و بسیج کارکنان در راستای کمک به تحقق اهداف دانشگاه تاکید کرد و افزود: استاد زنده، استادی است که تحولات دانشگاه را همواره در طراز انقلاب اسلامی ببیند و با هوشیاری در مقابل این تحولات عمل کند.
 
گفتنی است؛ در این مراسم اعضای هیأت رییسه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته ارایه دادند و در پایان  احمد یادگاری به عنوان فرمانده پایگاه مقاومت بسیج کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای معرفی شد.