در حال بارگذاری ...

ویبنار چگونگی راه اندازی یک حرفه و صنعت وتوسعه محصولات آن به مناسبت هفته کارآفرینی

ویبنار چگونگی راه اندازی یک حرفه و صنعت وتوسعه محصولات آن دانشکده فنی وحرفه ای ثامن الحجج (ع) مشهد مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی وحرفه ای ثامن الحجج (ع) مشهد مقدس ،در روز پنج شنبه 6 آذرماه 1399به مناسبت هفته کارآفرینی وبیناری با موضوع چگونگی راه اندازی یک حرفه وصنعت و توسعه محصولات آن برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر جعفری ریاست دانشکده ضمن  تبریک به مناسبت هفته بسیج  در خصوص هفته کارآفرینی گفت : این هفته یکی از بزرگترین رویدادهای هماهنگ جهانی برای ترویج و توسعه کارآفرینی است که هر ساله در بازه زمانی هفته سوم ماه نوامبر(هفته آخر آبان ماه) برگزار می شود.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین اهداف رویدادهای این هفته، تقویت اکوسیستم کارآفرینی کشور از طریق بالا بردن گرایش های کارآفرینانه در بین جامعه به ویژه جوانان است تا از طریق ترفیع جایگاه کارآفرینی، مشوقی برای راه‌اندازی کسب و کار توسط عموم جامعه باشد، به این منظور برنامه هایی را با مشارکت همه ذینفعان و با هدف تقویت همکاری بین کارآفرینان، سرمایه گذاران، سیاستگذاران، محققان و نهادهای پشتیبان کارآفرینی، در راستای ایجاد و تقویت اکوسیستم های کارآفرینی اجرا می کند که به ایجاد اشتغال، سرعت بخشیدن به نوآوری و رشد اقتصادی منجر می شود.

در این وبینار آقای دکتر فرهاد سحرخیز مدیر عامل گروه سحرخیز سخنران این ویبنار در مورد موضوع بحث مطالبی از جمله راه اندازی کسب وکار گقتند : افراد زیادی در دنیا هستند که رویای راه اندازی یک کمپانی و تجارت را در سر می پرورانند اما هرگز این کار را انجام نمی دهند. دلیل آن هم وجود ترس ها و بهانه هایی است که به دلیل قبول نکردن مسئولیت ها دارند و در واقع برای شروع نکردن یک کار و راه اندازی نکردن یک تجارت می توان هزاران دلیل آورد. رئیس بودن می تواند ترسناک هم باشد که در بیشتر موارد، صاحبان تجاری ازخطرات این کار می ترسند اما باید بهانه های خود را شناسایی کرده و درصدد رفع آن ها بربیایید

اکنون برای خلق یک تجارت ، ایده خاصی را در سر دارید که باید برای اجرای آن دست به اقدام بزنید . در وهله اول باید تجملات و زرق و برق ها را کنار بگذارید و در عوض اجناس خود را ارزان تر بفروشید و به عنوان صاحب یک تجارت و یک فرد تازه کار، سعی کنید که کیفیت خوب را در عین سادگی عرضه کنید و نیازها و انتظارات مشترین را نیز با دقت برآورده سازید و به ان ها بی توجهی نکنید. ویژگی های بلامصرف و اضافی را از محصولات خود حذف کنید و باعث نشوید که مشتری شما کم شود.