• ابلاغ مصوبه ی هیأت امنای دانشگاه در خصوص دانشجویان برتر جشنواره های قرآن و عترت، رویش و حرکت

تعیین شهریه، هزینه خوابگاه یا غذای دانشجویان روزانه نوبت دوم کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه فنی و حرفه ای دارای رتبه اول تا سوم جشنواره فرهنگی و هنری، جشنواره ملی قرآن و عترت، جشنواره ملی حرکت و رویش به شرح جدول ذیل تصویب شد: (مصوبه کمسیون دائمی مورخ 98/4/18)

سطح مسایقات

70 درصد

80 درصد

90 درصد

1- میزان درصد دریافتی در مقایسه با نرخ مصوب برای دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی روزانه در هزینه خوابگاه یا غذا و برای دانشجویان نوبت دوم در شهریه تحصیلی اعمال می شود.
    2- در صورت کسب چند عنوان، صرفأ بالاترین عنوان و برای استفاده در یک نیم سال تحصیلی لحاظ می گردد.
    تبصره : در صورتی که دانشجوی روزانه موفق به کسب مقام های فوق شود، مابه تفاوت مبلغ ریالی به صورت تشویق به دانشجو پرداخت خواهد شد.