• احادیثی از پیام‌آور مهر و نیکی

• کار کردن برای کسب روزی حلال بر هر زن و مرد مسلمان واجب است. (رسول خدا صلی‌الله علیه و آله و سلم)

دانشگاه مهارت‌محور و کارآفرین فنی و حرفه‌ای

• هرکس در راه حلال برای استغنای خود و خانواده‌اش تلاش کند، مانند کسی است که در راه خدا تلاش کرده است و هر کس با تلاش و آبرو در پی کسب حلال دنیا باشد در مرتبه‌ی شهدا خواهد بود. (رسول خدا صلی‌الله علیه و آله و سلم)

دانشگاه مهارت‌محور و کارآفرین فنی و حرفه‌ای

•  برترین کار بادوام‌ترین آن‌ها است، هرچند اندک باشد. (رسول خدا صلی‌الله علیه و آله و سلم)

دانشگاه مهارت‌محور و کارآفرین فنی و حرفه‌ای

• طلب علم بر هر انسانی واجب است؛ همانا خداوند طلب‌کنندگان دانش را دوست دارد. (رسول خدا صلی‌الله علیه و آله و سلم)

•

عبادت ده بخش است که نه بخش آن در کار و تلاش برای به‌دست آوردن روزی حلال است. (رسول خدا صلی‌الله علیه و آله و سلم)

دانشگاه مهارت‌محور و کارآفرین فنی و حرفه‌ای

• هرکه راهى رود که در آن دانشـى جـوید، خداوند او را به راهى که به‌سـوى بهشت است ببرد. (رسول خدا صلی‌الله علیه و آله و سلم)

دانشگاه مهارت‌محور و کارآفرین فنی و حرفه‌ای

• آن‌که در فروبردن خشم از دیگران کوشاتر است، از همه‌کس دوراندیش‌تر است. (رسول خدا صلی‌الله علیه و آله و سلم)