در حال بارگذاری ...
رئیس مرکز بسیج اساتید وزارت علوم:

بسیج اساتید وزارت علوم تلاش دارد در بحث علم و فناوری به حل چالش‌های کشور کمک کند


رشید جعفر پور، رئیس مرکز بسیج اساتید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به نقش بسیج در دفاع از انقلاب اسلامی گفت: سیاست‌های راهبردی وزارت علوم بر محوریت علم و فناوری است و تلاش داریم با توجه به علم و نسل جوان و بهره‌مندی از علم و فناوری بتوانیم بخشی از مشکلات و چالش‌های جامعه را حل کنیم.
بسیج اساتید وزارت علوم تلاش دارد در بحث علم و فناوری به حل چالش‌های کشور کمک کند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای و به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دکتر جعفر پور در نشست مشترک بسیج اساتید وزارت علوم با شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای که در محل این وزارت برگزار شد، ضمن تبریک حلول ماه ربیع المولود و یوم الله ۱۳ آبان، به انواع قدرت اشاره کرد و افزود: قدرت بر سه نوع است قدرت سخت، نرم و قدرت هوشمند که در قدرت سخت از ابزارهای فیزیکی و مادی استفاده می‌شود مانند آنچه در ۸ سال دفاع مقدس صورت گرفت و در بحث قدرت نرم، روی مباحث فرهنگی کار می‌شود و در قدرت هوشمند هم از قدرت سخت و هم قدرت نرم، استفاده هوشمندانه می‌شود.
وی تصریح کرد: بسیج اساتید باید با شناسایی مؤلفه‌ها و انواع قدرت و نیز استفاده از علم و فناوری که مورد تأکید مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب است، برای حل مشکلات کشور با رویکرد حل‌المسائلی اقدام مناسب انجام دهد.
جعفرپور ضمن اشاره به ظرفیت های دانشگاه فنی و حرفه ای تاکید کرد: بسیج اساتید دانشگاههای ستادی با همکاری بسیج اساتید وزارت علوم می توانند بسیاری از مسایل و چالش های کشور را حل نماید.
در ادامه این نشست دکتر محمدرضا جلیلی، رئیس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به یوم‌الله ۱۳ آبان، تبعید حضرت امام (ره) به ترکیه و روز دانش‌آموز و تسخیر لانه جاسوسی گفت: آمریکا و استکبار جهانی همیشه از کودتاها حمایت کرده و تسخیر لانه جاسوسی در حقیقت انقلاب دومی بود که در کشور رخ داد و باعث شد تا دست استعمار از کشور کوتاه شود.
وی افزود: در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای کشور ۲۰۰ هزار دانشجو، ۱۷۳ دانشکده و ۷۵ کانون بسیج مشغول فعالیت هستند و هدف این دانشگاه تربیت نیروی کار، تکنسین و کارآفرین است و مأموریت ما تربیت کاردان و کارشناس ماهر است که بتواند فوراً وارد بازار کار شود.
دکتر جلیلی گفت: به‌جز مهارت‌افزایی و کارآفرینی دروس مهارت‌های نرم یعنی نوع گفتار، طرز صحبت و استفاده از مهارت بدن نیز به دروس اضافه‌شده و دارای ۲۵ هزار مدرس حق‌التدریس و ۱۰۰۰ مدرس رسمی هستیم که نشان از پتانسیل بالای این دانشگاه دارد.
رئیس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: در رشته‌های فنی، مهندسی، کشاورزی و کامپیوتر دانشجویان در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند و هر دانشجو باید در پایان تحصیلات خود پروژه تحویل دهد؛ حدود ۳۵ هزار پروژه در موضوعات مختلف داریم که می‌توانند به حل بسیاری از مشکلات کشور کمک کنند.
وی به طراحی سایت اشاره کرد و گفت: اگر این سایت با کمک‌های وزارت علوم طراحی شود قادر خواهیم بود کلیه پروژه‌ها و فیلم‌های آموزشی را در آنجا برای بازدید عموم قرار دهیم.
دکتر جلیلی خاطرنشان کرد: طرح دیگرمان طرح اورژانس مهارت است که قادر است با کلیه تجهیزات و اینترنت در محل کار افراد حاضر و به آموزش آن‌ها بپردازد و همچین طرح سرباز مهارت که باعث می‌شود سربازان با این طرح طی دوران سربازی به مهارت‌آموزی هم بپردازند.
وی با اشاره به اقتصاد مقاومتی و تربیت نیروی کارآمد گفت: باید تلاش شود از اقتصاد نفتی فاصله گرفته و به اقتصاد درون‌محور نزدیک شویم و خوشبختانه کانون‌های ما در همه کشور فعال هستند و ما کارگروه‌هایی در زمینه‌های سبک زندگی، عفاف و حجاب، تهیه لباس، مطالعات زنان و کارگروه‌های آموزشی را فعال کرده‌ایم و بسیاری از اساتید ما نخبه و مخترع هستند که می‌توانند به بخش‌های مختلف کشور ازجمله وزارت دفاع، ارتش کمک کنند. همچنین مباحث استفاده از انرژی خورشیدی را در اصفهان فعال کرده‌ایم و با روسای بسیج اساتید استان‌ها همکاری‌های خوبی انجام می‌گیرد.