در حال بارگذاری ...

جلسه هم اندیشی حوزه معاونت آموزشی دانشگاه با مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران

جلسه هم اندیشی حوزه معاونت آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در خصوص ساماندهی رشته های تحصیلی مراکز استان با حضور دکتر کیانی معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، دکتر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، دکتر حسینی مقدم سرپرست دفتر آمایش و گسترش دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، آقای اسفندیار نظری معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران، رؤسا و معاونین آموزشی دانشکده های فنی استان مازندران و نیز معاونین دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در روز چهارشنبه 98/8/1 در سالن جلسات دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.

در این جلسه جناب آقای دکتر کیانی با تشریح سیاست دانشگاه در خصوص ساماندهی و آمایش رشته ها در جمع رؤسا و معاونین آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران اظهار داشت: همه کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای باید در جهت کارآمدی، افزایش کیفیت و بهره وری تلاش نمایند و با عمل درست و تلاش وافر از فرصت استثنایی حضور جناب آقای دکتر صالحی عمران به عنوان فرد باسابقه نظری و عملی در حوزه فنی و حرفه ای در جهت تعالی دانشگاه بهره ببرند.

دکتر غلامرضا کیانی با اشاره به «با هم» به عنوان شعار سال گذشته حوزه آموزش بیان داشت: برای سال تحصیلی جدید شعار «سامان» انتخاب گردیده که معرف ساماندهی، اقتصاد آموزش، مأموریت گرایی، ارزیابی و نظارت، و نظم کیفی است. 

وی گفت: در تخصیص کد مدرسی و تعیین صلاحیت اساتید با زحمات زیاد انجام شده اما باید به خروجی معناداری در کلاس ها منجر شود. موضوع حق التدریس به صورت نظام متمرکز کشوری و بررسی متغیرها بر اساس کد ملی، کد مدرسی و عناوین درسی مورد پیگیری قرار گرفته است و اشکالات احتمالی آن نیز اصلاح می گردد.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای با اشاره به حضور 18000 استاد رسمی و حق التدریس در دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تأکید نمود: تعداد 42 برنامه های درسی دانشگاه تغییر نموده است و توانمندسازی اساتید با تمرکز بر برنامه درسی که از مؤلفه های اصلی آموزش می باشد، لازم است در کلیه استان ها جدی گرفته شود.

دکتر کیانی ساماندهی و آمایش را از مهمترین برنامه های دانشگاه برشمرد و افزود: دانشکده ها و آموزشکده ها نیاز به ساماندهی را بهتر حس می نمایند. وی تاکید کردند موضوع ساماندهی رشته ها یک اصل جدی است و مسئله ما بهره وری و اقتصاد آموزش است و استان ها باید دلسوزانه و بر طبق مصالح کشور، ادغام رشته محل ها و ظرفیت های ورودی را بررسی و نقشه کاربردی 5 سال آینده را ارائه نمایند. وی اضافه کرد بدیهی است بر اساس این نقشه، ادغام رشته محل ها به معنی عدم گسترش نبوده بلکه در رشته های مورد نیاز و پرتقاضا و همچنین رشته های جدید لازم است با قدرت تمام به فکر توسعه باشیم.