در حال بارگذاری ...

بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور از استان کرمانشاه

دکتر مهدی:

آموزش دانشجو ، محوراست و مسائل دیگر فرعیات هستند

استان کرمانشاه با این وسعت و امکانات از لحاظ کمی به خصوص در بخش دختران توسعه نداشته است.

سیاست استانی شدن ؛سیاستی اصلی و اصولی است و غیرقابل برگشت است

 

این جلسه با حضور رضا مهدی معاون امور دانشجویی فرهنگی ، کیهانی سرپرستی دانشگاه فنی وحرفه ای استان ، کرم پور سرپرست آموزشکده فنی دختران کرمانشاه ، معاونین آموزشکده های اسلام آباد غرب و شماره 2 و شماره 1 و سایر همکاران در بخش های مختلف دانشجویی فرهنگی و ...   در محل سالن جلسات آموزشکده فنی شماره 1 در روز چهارشنبه مورخ   98/4/26  برگزار شد .

در ابتدای جلسه دکتر کیهانی ضمن عرض خیرمقدم خدمت آقای مهدی به معرفی کلی دانشگاه فنی استان ( 4 آموزشکده فعال که شامل 3 آموزشکده پسران در سطح کرمانشاه و اسلام آباد غرب و یک آموزشکده دختران در شهر کرمانشاه ) پرداخت .

وی همچنین اضافه کرد 2 آموزشکده در حال ساخت در شهرستانهای کنگاور و سنقر داریم و آموزشکده اسلام آبادغرب هم به صورت مجزا در آینده احتمالا اقدام به ایجاد آموزشکده دختران کنند .

پس از بیانات کیهانی همکاران ضمن معرفی خویش به بیان نظریات خود پرداختند .

دکتر مهدی در پایان صحبت همکاران بیان داشت که مهمترین مورد بالا بردن سطح کیفی و کمی آموزش است. و اشاره داشت مدیر فقط نباید پشت میز نشین باشد و برای جذب دانشجو رفت و آمد و ارتباط با ادارات و ارگان های مرتبط جهت جذب دانشجو نیاز است . یکی دیگر از راهکارها هم تبلیغ در سطح استان است .

معاون امور دانشجویی فرهنگی سیاست استانی شدن را یکی از سیاست های اصلی و اصولی یاد کرد و آن را سیاستی غیرقابل برگشت دانست و تأکید کرد که سیاست دانشگاه بر اجرای کامل آن است .  در باره مشکلات برون سپاری

برون سپاری
غذای دانشجو هم اعتقاد داشت که اگر کاری هست که بخش خصوصی انجام دهد نباید دولت آن را تقبل کند . و بر ادامه این روند هم تأکید داشت . چون معتقد هستم طبخ غذا از طرف آموزشکده ها هزینه های پنهان دارد .

مهدی در ادامه گفت، مشکل کمبود نیروی انسانی در سراسر کشور وجود دارد و یک راه پیشنهادی استفاده از ظرفیت دانشجویان در اموری مانند خوابگاه ، کتابخانه ، سلف سرویس است.

دکتر مهدی در ادامه صبحت هایشان به تبدیل به احسن کردن منابع آموزشکده از قبیل املاک و ...پرداخت و این روش را راه حل مناسبی برای برون رفت از مشکلات دانست .

وی همچنین به انتقاد از وضع موجود پرداخت که استان کرمانشاه با این وسعت نباید فقط 4 آموزشکده و حدود6 هزار دانشجو داشته باشد و بالا بردن سطح کمی و کیفی را خواستار شد و بخصوص تأکید داشت در بخش دختران نیاز به آموزشکده دیگر احساس می شود .

در پایان صحبت هایشان دکتر مهدی تأکید داشت آموزش دانشجو ، محوراست و مسائل دیگر فرعیات هستند که مشکلات بخش رفاهیات از قبیل خوابگاه و سلف سرویس نباید مانع توسطه دانشگاه فنی بشود .