تست

مناقصه محدود

مناقصه‌ی محدود تکمیل پروژه آموزشی آموزشکده فنی فیروزآباد (استان فارس) در تاریخ 10/04/98  ساعت 9 صبح، روز دو شنبه  در دفتر معاونت اداری و مالی، برگزار خواهد شد.

مناقصه عمومی استان گیلان

مناقصه عمومی ساختمان سلف سرویس آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران رشت روز یکشنبه 98/03/26 راس ساعت 11 برگزار خواهد شد.

مناقصه محدود استان همدان

مناقصه محدود عملیات نازک کاری ساختمان آموزشی آموزشکده فنی و حرفه ای اسد آباد روز دوشنبه 98/03/27 راس ساعت 11 برگزار خواهد شد.

مناقصه عمرانی استان مازندران

روز سه شنبه تاریخ1398/03/07 راس ساعت 10صبح دفتر معاونت اداری- مالی و مدیریت منابع سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای

• بازدید معاونت اداری و مالی و مدیریت منابع انسانی از آموزشکده های استان قم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان قم ، دکتر زمانی، معاون اداری ، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه ای به همراه مهندس عباسی، مدیرکل طرح های عمرانی دانشگاه در تاریخ 98/01/29 روز پنج شنبه از بخش های مختلف آموزشکده های فنی و حرفه ای استان قم بازدید بعمل آوردند.
    در این بازدید دکتر زمانی از تمامی بخش ها و امکانات مراکز استان از جمله ساختمان آموزشی، کارگاه ها، خوابگاه ها ، مرکز مشاوره دانشگاه فنی وحرفه ای استان قم بازدید کرد.
    همچنین وی با حضور در نمایشگاه دائمی دستاورده های دانشجویان دانشگاه فنی وحرفه ای استان قم با دانشجویان حاضر به گفتگو پرداخت و از نزدیک با توانمندی ها و تخصص دانشجویان و ظرفیت های آنها آشنا شد.
    شایان ذکر است دکتر زمانی با حضور در محل کار پرسنل آموزشکده ها به بررسی مشکلات اداری کارکنان و ارائه راهکارهای مناسب جهت بهبود شرایط شغلی و رفع مشکلات آنها پرداخت.