• برگزاری نخستین جشنواره قرآن و عترت اساتید و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای

دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی در نظر دارد نخستین جشنواره قرآن و عترت اساتید و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای را با هدف زمینه سازی در راستای انس و الفت هر چه بیشتر با قرآن کریم و سیره معصومین (ع) و تقویت و توسعه فضای معنوی و قرآنی دانشگاهیان برگزار نماید.

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام در این جشنواره به آدرس الکترونیکی farhangi.tvu.ac.ir مراجعه و حداکثر تا روز چهارشنبه مورخ 97/8/23 نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی

معاونت فرهنگی و دانشجویی