• رییس دانشگاه فنی و حرفه ای از آموزشکده های فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبی بازدید کرد

دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای از آموزشکده های فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبی بازدید بعمل آورد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی، روز یکشنبه 13 آبان 97 دکتر صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در معیت  دکتر حمید یزدانیان مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور در استان خراسان جنوبی از آزمایشگاه ها ، کارگاه ها، سایت ها، سالن های تربیت بدنی و فضای سبز آموزشکده های فنی و حرفه ای طبس، امام خمینی(ره) قاین و بازدید کردند.

گفتنی است، در  ادامه دکتر صالحی عمران به همراه کارکنان آموزشکده های طبس و قاین در راهپیمایی یوم الله سیزده آبان شهرستان طبس شرکت کردند.

لازم به ذکر است رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در روز دوم حضور خود در این استان به صورت سرزده از آموزشکده پسران گناباد بازدید کرد

لینک فیلم بازدید..