• نخستین دوره تخصصی نشریات دانشگاهی و روزنامه ‌نگاری دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می شود

دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی با همکاری و میزبانی دانشکده شهید باهنر شیراز، دکتر شریعتی تهران، دانشکده امام محمد باقر (ع) ساری، نخستین دوره تخصصی، آموزشی و بصیرتی نشریات دانشگاهی را با شرکت دست‌اندرکاران نشریات دانشگاهی به منظور ارتقای سطح کمی و کیفی نشریات دانشگاهی برگزار می نماید.

این دوره با بهره‌مندی از اساتید مجرب با سرفصل های: آیین نامه نشریات دانشگاهی، تکنیک های انتشار نشریات دانشگاهی (علمی و غیر علمی)، مصاحبه خلاق، اصول گزارش نویسی در نشریات دانشگاهی و مقاله مطبوعاتی در نشریات دانشگاهی، خبر نویسی در نشریات دانشگاهی، اصول بصری، گرافیک و صفحه آرایی، نشریات سایبری، مجازی و شبکه های اجتماعی) در قالب 16 ساعت آموزشی سپری و در پایان دوره گواهی شرکت در دوره ارائه می گردد .

مکان

زمان