• پیام تبریک رییس دانشگاه فنی و حرفه ای به مناسبت کسب عنوان نائب قهرمانی بازی‌های آسیایی توسط دانشجوی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای

دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای به مناسبت کسب عنوان نائب قهرمانی بازی‌های آسیایی توسط یکی از دانشجویان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان خوزستان پیام تبریکی صادر کرد که به شرح ذیل است:

سرکار خانم مرجان سلحشوری دانشجوی ساعی و گرانقدر دانشگاه فنی و حرفه ای استان خوزستان(آموزشکده فنی‌وحرفه‌ای دختران اهواز) کسب عنوان نائب قهرمانی رشته تکواندو در المپیک بازی‌های آسیایی سال 2018 اندونزی را به سرکارعالی و خانواده بزرگ دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای تبریک عرض می‌نمائیم.

از درگاه خداوند متعال سلامتی و موفقیت روزافزون شما و همه جوانان میهن اسلامی به‌ویژه دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای را مسألت دارم.