• گسترش همکاری علمی افغانستان و دانشکده فنی شهید مهاجر اصفهان

وزیر تحصیلات عالی افغانستان در بازدید از دانشکده فنی شهید مهاجر اصفهان بر گسترش همکاری با این دانشگاه تاکید کرد.
    به گزارش واحد روابط عمومی ، وزیر تحصیلات عالی افغانستان امروز در دیدار با معاون اداری و مالی دانشکده شهید مهاجر اصفهان گفت: با توجه به شرایط نامساعدی که در چهار دهه گذشته در افغانستان داشتیم نیاز جدی به بازسازی داریم.
    نجیب‌اله خواجه عمری مشکل عمده در نظام فنی و حرفه‌ای افغانستان را نبود دستگاه و دانشگاه متولی تربیت مربی برای مراکز فنی و حرفه‌ای افغانستان دانست و افزود: باید مرکزی برای تربیت مربیان فنی و حرفه‌ای در افغانستان ایجاد کنیم و در نظر داریم اگر دانشکده فنی و حرفه‌ای مهاجر اصفهان مربیانی برای تربیت دانشجویان دارد از آنها استفاده کنیم.
    وی با اشاره به اینکه دانشجویان افغانستانی از لحاظ عملی مهارت لازم را ندارند گفت: دانشگاه های فنی و حرفه‌ای ایران می‌توانند در زمینه تربیت مربی به افغانستان کمک کند.
    خواجه عمری افزود: دانشجویان افغانستانی که در ایران فارغ‌التحصیل شدند و به کشور بازگشتند با قوت و قدرت به فعالیت‌های خود در افغانستان می‌پردازند.
    معاون اداری و مالی دانشگاه شهید مهاجر اصفهان نیز در این دیدار گفت: شهر اصفهان پنج هزار دانشجوی فنی و حرفه‌ای دارد و این دانشگاه حدود چهار هزار دانشجو دارد.
      دکتر نصراله ولی افزود: این دانشگاه آمادگی دارد مربیان کارآزموده در داخل و خارج از دانشکده تربیت کند.
    وی گفت: دانشجویان این دانشکده علاوه بر مطالعه و پژوهش‌، آچار به دست نیز هستند، و از لحاظ عملی مهارت های لازم را فرا گرفته اند.
    دکتر خواجه عمری و هیات همراه سپس از مجتمع های کارگاهی و آزمایشگاهی دانشکده بازدید و در جریان ظرفیت ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی این واحد دانشگاهی قرار گرفتند.