• سرپرست مرکز آموزش های آزاد و خاص دانشگاه فنی و حرفه ای منصوب شد

مهندس محمد عادلی نیا ،سرپرست مرکز آموزش های آزاد و خاص دانشگاه فنی و حرفه ای ای شد.

دکتر ابراهیم صالحی عمران؛ رییس دانشگاه فنی و حرفه ای ،طی حکمی در تاریخ 96/12/19 مهندس محمد عادلی نیا عضو هیأت علمی دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور تهران را به عنوان سرپرست مرکز آموزش های آزاد و خاص دانشگاه فنی و حرفه ای  منصوب کرد .

به گزارش اداره کل روابط عمومی ،در حکم انتصاب مهندس عادلی نیا آمده است :

نظر به تعهد ، شایستگی  و  تجارب  ارزنده ی  جنابعالی در  حوزه  آموزش  عالی ، به موجب این حکم  به  سمت  «سرپرست مرکز آموزش های آزاد و خاص »دانشگاه فنی  و حرفه ای منصوب می شوید.
     امید است با استعانت از ایزد متعال و  به مدد دانش و  درایتی که بحمدالله از آن برخوردارید ضمن اهتمام  درجهت ارتقاء، توسعه، شکوفایی و تحقق هرچه بیشتر و برجسته تر اهداف  و آرمان های والای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی، صداقت کاری و توجه به امرصرفه جویی در بیت المال با بهره مندی از توانائی و همدلی نیروهای آن دفتر در  انجام امور محوله موفق و سربلند باشید.