• با حضور رییس دانشگاه مراسم درختکاری در سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد

به ‌مناسبت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای دو اصله نهال میوه غرس کرد.
    به گزارش اداره کل روابط عمومی، ظهر امروز سه شنبه 15 اسفند ماه دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در معیت جمعی از مدیران و کارکنان ستادی، با حضور در محوطه سازمان مرکزی دانشگاه دو اصله نهال میوه غرس کردند.
      در این مراسم دکتر صالحی عمران اظهار داشت: درختکاری علاوه بر داشتن پشتوانه ‌ای از علایق ملی و سنت تاریخی در ایران، با اعتقادات مذهبی مردم نیز پیوند دارد.
    وی افزود: کاشتن درخت امری است که اجر اخروی در پی دارد و از حرمت و قداست ویژه‌ای برخوردار است.تا حدی که کاشت درخت، نوعی عبادت فرض شده و حتی در این باره روایات معتبری از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و ائمه معصومین علیهم السلام نقل شده است.