• دکتر سلمانی با مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دیدار و گفتگو کرد

به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر حسین سلمانی مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی پیش از ظهر امروز سه شنبه 15 اسفند ماه، با حضور در وزارت علوم، تحقیقات و فناروی با دکتر علیرضا عبداللهی نژاد مدیرکل روابط عمومی این وزارتخانه دیدار و گفتگو کرد و از نزدیک با فعالیتهای اطلاع رسانی این دفتر آشنا شد.
    دکتر عبداللهی نژاد، ضمن ابراز خرسندی از این دیدار به بیان دیدگاه ها و سیاست های کاری و رسانه ای وزارت علوم مبنی بر تعامل هر چه بیشتر اداره کل روابط عمومی وزارت عتف با دانشگاه ها بالاخص دانشگاه های تقاضا محور و کارآفرین و بازنگری در نحوه تبادل اخبار و اطلاعات وزارت خبر داد و تأکید کرد: لازم است دانشگاه فنی و حرفه ای برای هرچه بهتر شناساندن ظرفیت های بالقوه خود به جامعه به نحو شایسته از تکنولوژی های روز و رسانه های نو و دیجیتال استفاده کنند.
    در ادامه این نشست دکتر سلمانی نقش روابط عمومی در دانشگاه ها را حیاتی دانست و حرکت بر مدار قانون و سیاست های فرهنگی، علمی و آموزشی وزارت علوم را مورد تأکید قرار داد و افزود: با توجه به حجم گسترده خدمات و فعالیت های دانشگاه فنی و حرفه ای که در نوع خود کم سابقه بوده است برای تنویر افکار عمومی به سمع و نظر مردم بویژه جامعه دانشگاهی به نحو شایسته رسانده شود.