• آئین اختتامیه نشست تخصصی کارشناسان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد

به گزارش اداره کل روابط عمومی، در این مراسم که از بعدازظهر امروز دوشنبه چهاردهم اسفندماه آغاز و دقایقی پیش به کار خود پایان داد، پس از انجام پرسش و پاسخ ( در زمینه های متعدد) ما بین کارشناسان فرهنگی حاضر با مسوولین حوزه فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای آقایان: حجت الاسلام و المسلمین بنیان جوادی رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر رضا مهدی معاون دانشجویی و فرهنگی و دکتر عدالت نعمتی مدیرکل برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای صورت گرفت.
     گفتنی است، در ادامه با حضور مسوولین دانشگاه و مهندس مرضیه گرد رییس دانشکده شریعتی از ده مرکز فعال در امور مسائل فرهنگی و ارائه فعالیت های سالانه در قالب پوستر تقدیر به عمل آمد.
    لازم به ذکر است، در این جلسه مقرر شد به صورت سالانه نشستی ویژه این کارشناسان برپا گردد.