• قدردانی دکتر ابراهیم صالحی عمران از حضور دانشگاهیان فنی و حرفه ای کشور در راهپیمایی 22 بهمن ماه

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای با صدور پیامی از حضور پر شور و آگاهانه دانشگاهیان بالاخص خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در راهپیمایی 22 بهمن ماه 1396سپاسگزاری کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی، در پیام دکتر صالحی عمران آمده است:

حضور کم نظیر و آگاهانه شما دانشگاهیان همراه با ملت شریف ایران در این برهه حساس و حمایتتان از اصل انقلاب، آرمانهای امام راحل عظیم الشان(ره)، مقام معظم رهبری(دام ظله)، شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و دولت خدمتگذار، بالاترین تحسین ها و تقدیر ها است.

مردم ایران با حضور پرشور و حماسی خود از تمامی سلایق بار دیگر به جهانیان نشان دادند که با وحدت و همدلی، حافظ نظام و انقلاب خود بوده و دست در دست هم برای آبادی ایران عزیز کوشش خواهند کرد.

خاطر نشان می شود کارکنان، استادان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در سی و نهمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، همچون سال های گذشته همگام با مردم ایران در اقصی نقاط میهن پهناور اسلامی، با شکوه کم نظیر در راهپیمایی 22 بهمن شرکت نمودند.