چهارشنبه 29 دی 1395

استان یزد میزبان المپیاد ورزشی تلاش گران مسیر علم و فن آموزی کشور

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد از برگزاری نهمین المپیاد ورزشی کارکنان و اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در یزد خبر داد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر میرفخرالدینی ضمن اعلام این خبر افزود : مراسم افتتاحیه نهمین دوره المپیاد ورزشی کارکنان و اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در تاریخ 26  دی ماه سال جاری با حضور مدیران دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، مسوولان و مدیران استان برگزار می گردد.

وی با اشاره به  این که بیش از  140  تیم بانوان و آقایان از سراسر کشور  در این دوره از المپیاد شرکت خواهند کرد، خاطر نشان کرد: تیم های حاضر در این المپیاد در چندین رشته ورزشی تیمی و انفردای به مدت 6 روز به رقابت خواهند پرداخت  و در پایان این مسابقات تیم های  اول تا سوم برگزیده و تجلیل خواهندشد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد تصریح کرد : دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد با توجه به وجود فضا و امکانات مناسب ورزشی و رفاهی توانست مجوز میزبانی این مسابقات را کسب نماید  و هم اکنون کمیته های تخصصی برگزاری این المپیاد تشکیل و در حال  برنامه ریزی و اجرای اقدامات اولیه به منظور برگزاری هرچه باشکوه تر این المپیاد هستند.